خواص کنجد,فواید کنجد,کنجد درمانی,خاصیت کنجد,خواص کنجد درمانی,خواص کنجد برای پوست,خواص کنجد برای مو,خواص کنجد برای جوانی,خواص کنجد برای بارداری,خواص خوردن کنجد,فواید کنجد خام,فواید کنجد پخته
به گزارش بی اس ام اس : این دانه بسیار مفید است و در درمان بسیاری از بیماری ها موثر می باشد،چه دانه ای است و درمان چه بیماری های را سبب می شود؟ فیبرهای غذایی موجود در کنجد اثرات بسیار مفیدی در کاهش کلسترول خون در انسان،حفاظت سلولهای کبدی در مقابل آسیب های اکسیداتیو ،پیشگیری از فشارخون بالا و افزایش ذخیره ویتامین E در حیوانات دارد.کنجد منبع بسیار خوبی از مس،کلسیم،منیزیم و روی است.تنها یک چهارم لیوان از آن،قابلیت تامین 70.4 درصد مس ، 31.6 درصد منیزیم و 35.1 درصد از کلسیم مورد نیاز روزانه را دارد.استفاده از این چاشنی سرشار از منیزیم در کاهش اسپاسم راههای هوایی در بیماری آسم، پیشگیری از انقباض عروق خونی که در پیدایش حملات میگرن نقش دارند و ایجاد خواب طبیعی در زنانی که از عوارض یائسگی رنج میبرند،موثر است.کلسیم از املاح معدنی مهم موجود در کنجد است.همچنین به دلیل تاثیر روی در چگالی املاح معدنی استخوان،به مردان سالمند توصیه میشود غذاهای غنی از «روی» را به طور مرتب در برنامههای غذایی خود بگنجانند.به منظور برخورداری از ارزشهای غذایی نهفته در کنجد،لازم است از این ماده غذایی به عنوان جزئی مهم از چاشنیها و طعمدهندهها در برنامه غذایی خود استفاده کنید.
منبع:jamejamonline.ir